Банановий лікер

Рецепти бананового лікеру

Рецепти бананового лікеру

Рецепт домашнього бананового лікеру в домашніх умовах.

На прикладі бананового домашнього лікеру ви переконаєтеся в тому, що коли справа доходить до тропічних напоїв, звичайний банан, так само як і кокос з ананасом, здатний надати особливого, екзотичного смаку будь-якому напою.

Зверніть увагу! Найкраще використовувати не перезрілі банани, хоча використання перезрілих плодів також допускається.

Уникайте зелених або потемнілих бананів. Ром збагачує смак лікеру особливою ​​проникливістю і глибиною, хоча в приготуванні лікеру допускається використання горілки.

Цукор турбінадо на сьогоднішній день можна купити в більшості сучасних супермаркетів.

Якщо його замінити звичайним білим цукром, то його, можливо, знадобиться трохи більше.

В цьому випадку додавайте цукор, не поспішаючи, постійно пробуючи смак.

Допустимо використовувати і інші варіанти підсолоджувачів: нектар агави, мед або коричневий цукор.

Також як і в попередньому випадку, додаючи ці інгредієнти, будьте обережні і постійно пробуйте на смак ваш алкогольний напій!

Читайте також: рецепти кавових лікерів.

Особливу увагу приділяйте процесу фільтрації. Справа в тому, що при використанні бананів в напої можуть з’являтися включення у вигляді слизу, які згодом можуть вплинути на смакові якості напою.

  1. Відео-рецепт бананового крем лікеру
  2. Відео-рецепт бананово-полуничного лікеру
  3. Рецепт домашнього бананового лікеру

Відео-рецепт приготування бананового крем лікеру

Відео-рецепт приготування бананово-полуничного лікеру

Рецепт домашнього бананового лікеру

Необхідні інгредієнти:

  • 2 очищених і нарізаних банана;
  • 1,5 чашки світлого рому;
  • півсклянки води;
  • півсклянки цукру турбінадо.

Процес приготування бананового лікеру:

  1. Висипати шматочки бананів в герметичну скляну посудину (можна в банку), додайте ром. Закрийте банку, все ретельно збовтайте і дайте настоятися 3 дні при кімнатній температурі, далеко від сонячних променів.
  2. Через 3 дні ретельно процідіть суміш через подвійний шар марлі, при цьому можна віджимати суміш для отримання максимальної кількості рідини.
  3. Воду і цукор доведіть до кипіння на повільному вогні, проваріть хвилин 7-10. У вас повинен вийти звичайний сироп.
  4. Додаємо сироп в бананову суміш, закриваємо банку і даємо настоятися ще один день.
  5. Такий домашній банановий лікер буде зберігатися в холодильнику до двох місяців.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top