Малиновий лікер

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...

Купить все для пчеловодов

Рецепти домашнього малинового лікеру

Рецепти домашнього малинового лікеру

Малиновий лікер: рецепти приготування в домашніх умовах.

Лікер з малини, зроблений в домашніх умовах, має чарівний і вишуканий смак, особливо, якщо вживати його в охолодженому вигляді або з льодом.

Його можна пити як напій, на вечерю, а також можна додавати кілька крапель в шампанське.

Такий мікс відкриє нові смакові якості звичного для вас шампанського.

  1. Відео рецепт малинового лікеру
  2. Рецепт приготування малинового лікеру

Відео рецепт малинового лікеру

Рецепт приготування малинового лікеру

Необхідні інгредієнти:

  • Свіжа малина – 700 грам (близько 6 склянок).
  • Горілка – 6 склянок.
  • Свіжовичавлений лимонний сік – 1/3 частина склянки.
  • Цукровий сироп – 5 склянок.

Читайте також: Як приготувати лікер з чорної смородини.

Процес приготування малинового лікеру:

  1. Ретельно миємо свіжу малину, після чого висушіть її. У скляну банку додаємо малину, свіжий лимонний сік і горілку. Все ретельно перемішуємо дерев’яною ложкою протягом 5-10 секунд.
  2. Закриваємо банку і настоюємо вміст протягом одного тижня. Процес настоювання потрібно робити в прохолодно місці, далеко від прямих сонячних променів.
  3. Після закінчення тижня додаємо в банку цукровий сироп і все ретельно перемішуємо. Знову закриваємо банку і даємо настоятися вмісту ще два тижні.
  4. Простий рецепт цукрового сиропу: для отримання чотирьох склянок цукрового сиропу необхідно взяти чотири склянки цукру і дві склянки води. Всі помістити в каструлю середнього розміру. Доведіть сироп до кипіння і проваріть його протягом п’яти хвилин. Не забувайте постійно ретельно перемішувати! Після цього готовий сироп охолоджується. Такий сироп можна зберігати в холодильнику близько трьох тижнів і використовувати його для приготування різних коктейлів, лимонадів, холодно чаю і т.п.
  5. Двічі проціджуємо лікер через подвійний шар марлі або спеціальний фільтр. Проціджувати потрібно в скляний посуд! Повторне проціджування можна виробляти вже безпосередньо в пляшку. Для цього доцільно використовувати марлю і звичайну лійку.
  6. Кількість інгредієнтів в цьому рецепті можна змінювати. Все залежить від бажаної кількості малинового лікеру, а також від кількості наявної у вас малини.

Такий лікер, який зроблений своїми руками, дуже привабливо виглядатимуть в різних фігурних пляшках.

Для багатьох приготування лікеру стало хобі. Сподіваємося, що ви також є справжнім поціновувачем мистецтва створення алкогольних напоїв!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top