Крильця в медово-соєвому соусі в мультиварці

Крильця в медово-соєвому соусі в мультиварці: рецептиКурині крильця в медово-соєвому соусі в мультиварці: рецепти з соею та гірчицею.

Очікуєте гостей, але не знаєте, чим їх пригостити?

Для сімейної вечері або бесіди з друзями відмінно підійдуть курячі крильця в медово-соєвому соусі, які можливо приготувати в мультиварці.

Цю страву можна запікати в духовці або смажити на сковороді, але якщо зробите до допомоги мультиварки, вам не потрібно буде мити плиту від бризок розпеченого масла.

  1. Інгредієнти
  2. Продукти для соусу

Необхідні інгредієнти для крилець в медовому соусі:

  • курячі крильця (1 кг або 10 шт.);
  • 3 столові ложки любого із сортів меду;
  • 2 столові ложки соєвого соусу;
  • 1 чайна ложка кориці;
  • 1 лимон;
  • імбир;
  • сіль.

Щоб приготувати курячі крильця, необхідно зробити маринад. Для цього на водяній бані розтопіть мед і влийте в нього соєвий соус.

Розріжте лимон навпіл і вичавіть з нього весь сік. Додайте до маси корицю і спеції. Імбир натріть на тертці або настругати гострим ножем і всипте до суміші.

В отриманій суміші замаринуйте курячі крильця на 1-3 години. Якщо ви не поспішайте, то можете маринувати продукти всю ніч в холодильнику.

Альтернативою цій страві є крильця в медово-гірчичному соусі в мультиварці. Вони більш пряні і гострі.

Тепер викладіть крильця в чашку мультиварки і налийте на дно трохи масла. Закрийте кришку і встановіть режим випічки.

Необхідно, щоб курка в мультиварці з медом і соєвим соусом томилася 20 хвилин. Після цього її необхідно перевернути на іншу сторону.

Таким чином ви отримаєте рівномірну рум’яну скоринку з двох сторін.

Якщо ви не дуже любите гостре, то вам сподобається курка з яблуком і медом в мультиварці.

Для приготування страви підійдуть курячі стегенця або грудки.

Для приготування частування необхідно злегка посолити м’ясо і обсмажити його в чаші мультиварки в режимі випічки по 15 хвилин з кожного боку.

Очистіть кисле яблуко від шкірки і наріжте його часточками. Покладіть до курки і млоїте 10 хвилин.

Залишилося залити м’ясо сумішшю з меду, кетчупу і води.

Перелік продуктів для соусу:

  • 2 столові ложки кетчупу;
  • 100 мл води;
  • 100 мл меду.

Досить популярні рецепти з медом і соєвим соусом, так як вони надають страві пікантний кисло-солодкий смак.

Якщо ви обожнюєте гострі продукти, то вам сподобається курка в гірчично-медовому соусі в мультиварці.

Вона готується в режимі випічки. Попередньо м’ясо потрібно маринувати в суміші з гірчиці, меду і соєвого соусу.

Стегенця в медово-гірчичному маринаді мають золотисту скориночку, яка нагадує карамель.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top