Випічка в мультиварці з медом

Випічка з медом в мультиварці: рецепт бісквітаВипічка з медом в мультиварці: рецепт бісквіта.

З появою мультиварки багато страв стало готувати ще простіше.

Адже тепер не потрібно мити багато посуду, стежити за температурою в духовці.

У зимовий час, коли свіжих фруктів зовсім небагато, можна готувати десерти з медом.

Дуже смачною виходить випічка в мультиварці з медом.

Існує кілька різновидів випічки. Ви можете порадувати гостей тортом або спекти простий пряник.

У більшості випадків продукт бджільництва, перед додаванням інших інгредієнтів потрібно розтоплювати до рідкого стану.

Це допомагає швидше перемішати всі продукти і зробити тісто однорідним. Одним з найпростіших є рецепт кексу.

  1. Рецепт кексу
  2. Рецепт бісквіта

Рецепт кексу

Для приготування такої випічки вам знадобиться:

  • 100 г меду;
  • 3 склянки борошна;
  • 150 г цукру;
  • 3 великих яйця;
  • сіль;
  • сода або розпушувач.

Розтопіть мед і додайте в нього всі продукти. Замісити в’язке тісто, щоб воно не прилипало до рук, змастіть долоні маслом.

Увімкніть мультиварку і підготуйте її ємність. Змастіть дно і стінки маслом і викладіть тісто.

Випікайте 50-60 хвилин в режимі «випічка». Кекс виходить дуже щільним, тому якщо вам подобається повітряна випічка з медом в мультиварці, приготуйте медовий бісквіт.

Рецепт бісквіта

Змішайте в мисці 6 ложок меду з 10 гр соди. Розігрійте масу на вогні, вона повинна вирости в 2 рази.

Збийте міксером 5 яєць до пишної піни. Додайте до яєць 150 гр цукру. Ще раз збийте і влийте в яєчну масу мед з содою.

Усереднити суміш і по столовій ложці при постійному помішуванні введіть склянку борошна.

Не мішайте по колу, а здійснюйте плавні рухи зверху вниз. Перелийте тісто в ємність мультиварки і приготуйте в режимі «випічка».

Вам знадобиться 40 хвилин часу. Тепер можете отримувати бісквіт і змащувати його улюбленим кремом.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top