Медовий пиріг в мультиварці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...

Рецепт медового пиріга в мультиварціРецепт медового пиріга в мультиварці с фото.

Ніяке куплене печиво або тістечка не зрівняються з домашньою випічкою, особливо якщо вона приготовлена ​​з додаванням меду.

Цей продукт надає тортам та пряникам своєрідного присмаку і аромату.

Якщо ви обожнюєте продукти бджільництва, то обов’язково приготуйте медовий пиріг в мультиварці.

  1. Інгрідієнти
  2. Процес приготування

Інгрідієнти:

Для тесту необхідно:

  • 3 склянки борошна;
  • 1 склянка меду;
  • 4 столові ложки соняшникової олії;
  • 2 столові ложки сметани або кефіру;
  • 1 чайна ложка соди.

Цукор додавати не потрібно, випічка виходить дуже солодкою. Для приготування можна використовувати темний мед гречаний або травневий мед.

Пиріг в мультиварці з медом виходить дуже повітряним і ароматним. Цей рецепт можна використовувати в якості основи для приготування торта.

Процес приготування

Налийте мед в каструльку і трохи його розтопіть, влийте сметану і рослинне масло.

Після цього всипте соду, на поверхні рідини повинні з’явитися пухирі.

Тепер вбийте яйця і ретельно перемішайте. Влийте суміш у просіяне борошно і доведіть до однорідного стану.

Пам’ятайте, тісто дуже важко вимішувати, у міру усереднення суміші воно стає еластичнішим.

У медовик можна додати крем або фрукти

У медовик можна додати крем або фрукти

Тепер тісто для медового пирога в мультиварці вилийте в чашу приладу і встановіть його в режимі випічки.

Середня температура нагріву не повинна перевищувати 180 ° C.

Випікати пиріг потрібно 1 годину.

За цей час він в 3-4 рази збільшиться в об’ємі і стане повітряним.

Якщо проста випічка вам видається не дуже смачною, можете спекти пиріг з курагою і медом в мультиварці.

Для цього приготуйте тісто як в першому рецепті, але борошно попередньо змішайте з промитою і рубаною курагою.

Підійдуть цукати і родзинки, їх попередньо потрібно замочити в окропі на 15 хвилин.

Пофантазуйте і додайте в тісто тертий шоколад або свіжі ягоди.

Медовий пиріг в мультиварці можна їсти з чаєм без цукру або з молоком, так як випічка виходить дуже солодкою.

Деякі господині змішують мед з варенням 1 до 1. Такий пиріг пахне фруктами і медом.

Якщо ви рідко користуєтеся мультиваркою, приготувати ласощі вам допоможуть рецепти з фото.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top