Шалено смачний вершковий соус з грибами

смачний вершковий соус з грибамиВершковий соус з грибами — кращий рецепт приготування.

Пропонуємо вам рецепт шалено смачного, ароматного і нескладного в приготуванні вершкового соусу з грибами.

Ніжне поєднання вершків, часнику і грибів своїм неповторним смаком здивує навіть найвибагливіших гурманів.

З таким надзвичайно апетитним, дивовижно ароматним грибним соусом домашнього приготування будь-який гарнір або м’ясо стануть тільки смачніше.

Густий соус з часниковим ароматом — це шалено смачно!

Пробуйте, не бійтеся експериментувати, дивуйте рідних і близьких. Смачного!

Складові:

  • гриби — 200 грам;
  • вершкове масло — 70 грам;
  • вершки (35%) — 250 грам;
  • ріпчаста цибуля — 1 штука;
  • часник — 5 зубчиків;
  • сіль і перець за смаком.

Смачний вершковий соус з грибами. покроковий рецепт

  1. Для вершкового соусу можна використовувати будь-які гриби, які у вас є (або ті, яким ви віддаєте перевагу).
  2. Але я часто готую соус за цим рецептом з печерицями.
  3. П’ять зубчиків часнику очищаємо, добре миємо й дрібно подрібнюємо за допомогою ножа (якщо ви не хочете подрібнювати ножем, то можна пропустити через прес).
  4. Одна ріпчаста цибуля (я використовую цибулину середніх розмірів) для грибного соусу очищаємо від лушпиння, миємо й нарізаємо півкільцями.
  5. Для соусу цибулю з часником ми будемо обсмажувати на вершковому маслі.
  6. Сковороду з вершковим маслом ставимо на плиту.
  7. У розігріте масло відправляємо подрібнений часник і обсмажуємо його до золотистого на середньому вогні (часник в олії під час обсмажування періодично помішувати).
  8. Потім в сковороду до обсмаженої часнику додаємо нарізану півкільцями цибулю, все добре перемішуємо і продовжуємо обсмажувати до м’якості цибулі.
  9. Печериці очищаємо і нарізаємо невеликими шматочками (дуже добре, якщо гриби нарізати тонкими часточками).
  10. У сковороду до смаженого цибулі з часником додаємо гриби і продовжуємо смажити до повної готовності грибів (у мене на це йде приблизно 15 хвилин: все залежить від того, які гриби ви будете використовувати).
  11. Через цей час гриби в сковороді солимо, перчимо до смаку, і все ретельно перемішуємо.
  12. Підготовлені жирні вершки відправляємо в сковороду до грибів, сковороду накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь до мінімуму.
  13. Млоїмо шалено смачний вершковий соус на маленькому вогні 3-5 хвилин.

Порада: якщо ви хочете вершковий соус з грибами отримати у вигляді пюре, то можете збити його за допомогою блендера.

Але я не збиваю, мені дуже подобається, коли в соусі трапляються пікантні шматочки грибів, ніжна цибуля.

Шалено смачний, з тонким часниковим ароматом, ніжний вершковий соус дуже простий у приготуванні.

Моя сім’я просто в захваті, коли я подаю на стіл спагетті з цим соусом.

Часниковий соус додасть будь-якого гарніру особливий смак і насиченість.

Мені цей рецепт дуже подобається: під час приготування можна експериментувати, отримуючи кожного разу новий смак.

Ми підготували для вас ще дуже багато покрокових рецептів шалений смачних соусів домашнього приготування.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top