Голландський соус до овочів, м’яса, риби

Голландський соус: кращий рецепт

Голландський соус: кращий рецепт

Голландський соус — рецепт приготування.

Голландський соус прийнято подавати до тушкованих овочів, м’яса, риби.

Класично ніжний соус, який урізноманітнює повсякденне меню, зробить будь-який повсякденне блюдо вишуканим делікатесом.

За зовнішнім виглядом голландський соус нагадує майонез, але смак у них абсолютно різний.

Соус голландський має легкий вершковий смак з пряними цитрусовими нотками.

Складові:

  • масло вершкове — 400 грам;
  • вода — 75 грам;
  • жовтки — 6 штук;
  • лимон — 1 штука;
  • дрібка солі.

Читайте: Кубанський томатний соус — рецепт.

Голландський соус. покроковий рецепт

  1. Добре відокремте білки від жовтків.
  2. Жовтки влити в каструлю з товстим дном, додати порізане на шматки вершкове масло.
  3. Варити на водяній бані при температурі 65-70 ° С, безперервно помішуючи, поки жовтки не з’єднається з маслом і не утвориться однорідна маса, потім акуратно ввести сік одного лимона і сіль.

Подавати голландський соус можна як в теплом і холодному вигляді.

Спробуйте приготувати соус і внести делікатну нотку в своє повсякденне меню.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top