Як приготувати медовик в мультиварці

Медовик в мультиварці: рецепт приготуванняМедовик в мультиварці: рецепт приготування.

Мультиварка — помічниця господині. З її допомогою можна готувати перші страви, смачний плов і навіть пекти пиріжки.

Якщо скоро свято і ви хочете приготувати солодке частування для гостей, наприклад бісквіт на меду або кекси, спечіть медовик в мультиварці зі сметанним кремом.

  1. Як спекти медовик в мультиварці?
  2. Рецепт заварного крему

Як спекти медовик в мультиварці?

Для приготування цьої нескладної страви потрібно замісити круте тісто.

Для цього покладіть мед в каструльку і нагрійте його, всипте цукор.

При постійному помішуванні дочекайтеся поки крупинки розчиняться і маса стане текучої.рецепт медовик в мультиварці

Після цього всипте соду, на поверхні повинні з’явитися пухирці, а рідина — стати повітряною.

Коли суміш трохи охолоне, вбийте яйця і всипте борошно, замісити круте тісто.

Тепер кому потрібно розділити на 5 частин.

Кожен шматочок тіста розкачати в шар і обріжте по формі ємності мультиварки «Панасонік».

Відходи не викидайте, з них зробите крихту для прикраси торта. Тепер помістіть корж в мультиварку і випікайте 5 хвилин з кожного боку.

Поки печеться перший корж, розгортайте другий. Таким чином ви всього за 1 годину зможете приготувати медовик в мультиварці будь-якого виробника.

Приблизна кількість продуктів для коржів:

  • 100 г меду;
  • 100 г цукру;
  • 3 яйця;
  • сода;
  • 3 склянки борошна.

Для приготування сметанного крему змішайте сметану з цукром. На 0,5 л сметани необхідно 1 стакан цукру.

Щоб крем вийшов повітряним, збийте масу міксером. Можна приготувати медовик в мультиварці з заварним кремом.

Порядок приготування коржів такий же, як і в першому рецепті. Відрізняється просочення для торта.

Покроковий рецепт заварного крему

  1. розтопіть в каструлі столову ложку вершкового масла;
  2. додайте в масло столову ложку борошна і обсмажте її до коричневого кольору;
  3. в стакан з молоком вбийте яйце і ретельно перемішайте;
  4. влийте тонкою цівкою в каструлю з маслом молочно-яєчну суміш;
  5. постійно помішуйте рідину і всипте склянку цукру;
  6. варіть на дуже маленькому вогні до загусання.

Це класичний рецепт заварного крему, але при бажанні в нього можна додати згущене молоко, горіхи або ще 100 г вершкового масла. Так крем буде жирніше і смачніше.

Якщо ви в перший раз готуєте медовик в мультиварці «Редмонд», прочитайте покроковий рецепт з фото. При бажанні можна дивитися відео.

Якщо ви не хочете возитися з коржами, є більш простий рецепт. Для цього достатньо спекти медовий пиріг в мультиварці «Поларіс».

Після цього його потрібно розрізати на три частини і просочити кремом. Мультиварки істотно полегшують приготування десертів.

Крім цього, під час приготування тіста і випікання брудниться мінімум посуду.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top