Торт медовий в мультиварці

Торт медовий в мультиварці

Торт медовий в мультиварці

Медовий торт в мультиварці: рецепти с фото.

Мед — улюблені ласощі багатьох людей.

Його додають в кондитерські вироби, поливають медом млинці або просто їдять з чаєм.

Крім володіння прекрасними смаковими якостями мед дуже корисний, тому його варто включити в свій раціон.

Незвичайним запахом і приємним смаком характеризується медовий торт зі сметанним кремом в мультиварці.

Існує кілька варіантів приготування медовика. Класичний рецепт має на увазі виготовлення 5-10 коржів, які окремо випікаються.

Медовий торт можна приготувати в мультиварці і навіть на сковороді.

Не хвилюйтеся, приготувати цей смачний десерт можна дуже швидко, так як кожен корж печеться 5-7 хвилин.

Саме стільки часу ви витратите на розкачування і формування наступного коржа.

  1. Як приготувати медовий торт в мультиварці?

Як приготувати медовий торт в мультиварці?

Для цього замісити тісто щільне. Воно має бути м’яким і прилипати до рук.

Ні в якому разі не досипати борошно, так як тісто вийде дуже жорстким і після випікання буде твердим.

Щоб маса не липнула до рук і столу, змастіть їх рослинною олією.

Продукти:

  • 100 г меду;
  • ½ склянки цукру;
  • 3 склянки борошна;
  • 3 курячих яйця;
  • сода або розпушувач;
  • 50 г соняшникової олії.

Розтопіть мед до рідкого стану і всипте соду з цукром. На поверхні маси з’являться білі бульбашки.

Трохи охолодіть в’язку рідину і додайте до неї яйця з соняшниковою олією.

Медовий торт

Медовий торт

Влийте суміш в борошно і ретельно перемішайте.

Можете робити заміс тісту в комбайні або блендері.

Розділіть комок тіста на 5-7 частин і розкачайте з кожного шматочка пласт товщиною 0,5 см.

Виріжте кружок за формою чашки мультиварки «Панасонік».

Щоб приготувати медовий торт в мультиварці, необхідно розгортати тісто на аркуші пергаменту, який потрібно занурити в чашу.

Випікати коржі необхідно 5-7 хвилин, встановивши прилад в режим «випічка». Поки пласт випікається, розгортайте наступний корж.

Коли всі коржі будуть готові, приступайте до приготування крему. Можете просто змішати сметану з цукром.

Але торт медовий в мультиварці виходить смачніше зі збитим сметанним кремом.

Для його приготування влийте в миску півбанки згущеного молока і 1 склянку сметани і збийте масу міксером.

У вас повинна вийти піна. Змастіть цим повітряним кремом кожен корж. Обрізки тіста не викидайте, а спечіть і потовчіть в крихту.

Медовий торт можна готувати в мультиварці «Поларіс» або «Редмонд».

Перед приготуванням страви вивчіть інструкцію до приладу, так як моделі різних виробників відрізняються між собою.

Використовуйте рецепт з фото, так ви наочно побачите кожен етап приготування страви.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top