Гарбуз з медом в мультиварці
Гарбуз з медом в мультиварці: рецепти с фото.
Восени на столах у багатьох господинь з’являються десерти з гарбузом.
Багато жінок готують з гарбуза пиріжки, оладки і пироги.
Але найкраще гарбуз медовий мультиварці.
Ця страва містить багато пектинів і вітамінів, тому буде корисно людям з хворим серцем.
Для приготування страви виберіть стиглі плоди.
Розріжте їх навпіл і виберіть насіння. Зніміть шкірку і наріжте на дрібні шматочки.
На дно чашки мультиварки складіть шматочки і насипте на них цукор. Долийте трохи води і готуйте в режимі випічки 20 хвилин.
Витягніть з апарата і розкладіть по креманках. Полийте гарбуз медом і прикрасьте збитими вершками.
На 6 порцій необхідно:
- 1,2 кг м’якоті гарбуза;
- 100 г меду;
- 100 г цукру;
- 150 мл води;
- вершки.
Як бачите, все дуже просто, але в підсумку ви отримаєте смачний десерт.
Гарбуз з медом у вершковому соусі
Для приготування ласощів виберіть невеликий плід. Найкраще, якщо він буде мати грушоподібну форму.
Видаліть серединку і очистіть від шкірки. Наріжте часточками і покладіть в ємність мультиварки.
Насипте трохи цукру і влийте 2 столові ложки меду. Додайте 100 г жирних вершків.
Долийте 100 мл води. Готуйте страву в режимі тушіння 30 хвилин. Таким ласощами можна пригощати дітей.
Гарбуз, смажений в клярі в мультиварці
Це незвичайне солодка страва, схоже на пиріжки або млинці. Для приготування медового десерту змішайте в мисочці молоко, борошно і яйця.
У вас повинно вийти рідке тісто. Тепер підготуйте гарбуз. Вам потрібно очистити його від насіння і шкірки і нарізати на шматочки.
Тепер умочіть гарбуз в рідкий мед, а потім в кляр.
Розігрійте рослинне масло в мультиварці «Мулінекс», наприклад, і складіть шматочки.
Смажте по 3-5 хвилин з кожного боку. Кляр виходить повітряним. Якщо вам мало цукру, полийте готовий гарбуз медом.
В паніровці можна додавати подрібнені горішки. Такі ласощі із задоволенням спробують діти.
Як виглядає блюдо, можна побачити на фото. Це відмінна альтернатива пиріжків.
При цьому ласощі готуються набагато швидше.