Яблука з медом, запечені в мультиварці

Яблука з медом, запечені в мультиварці

Яблука з медом, запечені в мультиварці

Запечені яблука з медом в мультиварці: рецепти.

Яблука — вітамінізований фрукт, дуже поширений в нашій країні.

Завдяки цьому ціна на фрукти навіть в зимовий час невисока.

Відповідно, це відмінний спосіб наситити організм вітамінами і приготувати домочадцям багато смачних десертів.

Одним з таких солодких страв є запечені яблука з медом в мультиварці.

Існує безліч рецептів приготування яблук в духовці, але з появою нової техніки — мультиварки — вам вдасться заощадити масу часу.

Для приготування десерту вам знадобиться:

  • 6 шт. яблук;
  • 200 г сиру;
  • 6 чайних ложок меду;
  • 50 г води;
  • родзинки.

Перед приготуванням вам необхідно очистити фрукти від серединки. Це найкраще робити за допомогою спеціального ножа.

Але якщо його немає, просто виріжте насіння, зробивши прямокутник в центрі плоду.

У вас повинна вийти чашечка. Тепер розітріть сир з медом і родзинками. Ви отримаєте рідку пасту.

Наповніть начинкою підготовлені чашечки і покладіть в ємність мультиварки. Готувати блюдо потрібно в режимі випічки 30 хвилин.

Не забудьте налити на дно чаші трохи води. Так ваш десерт не пригорить.

  1. Яблука в мультиварці з медом і ягодами
  2. Горіхові яблука з медом в мультиварці

Яблука, запечені в мультиварці з медом і ягодами

Цей десерт краще готувати влітку. Але якщо ви про запас заморозили полуницю і ожину, то вам вдасться порадувати рідних смачним десертом взимку.

Для приготування ласощів вимийте яблука і виріжте серединку. Намагайтеся, щоб не залишалося кишеньок для насіння.

Після цього змішайте в рівних кількостях ягоди полуниці і ожини і влийте в суміш мед. Нічого товкти не потрібно.

Ягоди повинні бути цілими. Всипте в суміш трохи кориці. Заповніть поглиблення начинкою і складіть фрукти в ємність апарату.

Полийте медом і запікайте 30 хвилин. Для цієї страви вибирайте яблука з кислинкою.

Горіхові яблука з медом в мультиварці

Це відмінний рецепт для годуючих мам і людей з проблемами печінки і підшлункової залози.

У ньому небагато калорій, зате велика кількість заліза і вітаміну С. Розріжте яблука навпіл і видаліть насіння.

Це можна зробити за допомогою чайної ложечки. Змішайте в рівних кількостях горіхи і родзинки.

Горішки попередньо потрібно подрібнити в м’ясорубці.

Читайте також: рецепт гарбуза з медом в мультиварці.

Влийте в горіхову масу мед і заповніть фаршем підготовлені човники. Запікайте в мультиварці 30 хвилин.

Якщо блюдо готується для дорослих, на дно чаші можна налити трохи білого вина. Це додасть десерту пікантності.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Top