Гарбуз з медом в мультиварці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...
Гарбуз з медом в мультиварці

Гарбуз з медом в мультиварці

Гарбуз з медом в мультиварці: рецепти с фото.

Восени на столах у багатьох господинь з’являються десерти з гарбузом.

Багато жінок готують з гарбуза пиріжки, оладки і пироги.

Але найкраще гарбуз медовий мультиварці.

Ця страва містить багато пектинів і вітамінів, тому буде корисно людям з хворим серцем.

Для приготування страви виберіть стиглі плоди.

Розріжте їх навпіл і виберіть насіння. Зніміть шкірку і наріжте на дрібні шматочки.

На дно чашки мультиварки складіть шматочки і насипте на них цукор. Долийте трохи води і готуйте в режимі випічки 20 хвилин.

Витягніть з апарата і розкладіть по креманках. Полийте гарбуз медом і прикрасьте збитими вершками.

На 6 порцій необхідно:

  • 1,2 кг м’якоті гарбуза;
  • 100 г меду;
  • 100 г цукру;
  • 150 мл води;
  • вершки.

Як бачите, все дуже просто, але в підсумку ви отримаєте смачний десерт.

  1. Гарбуз з медом у вершковому соусі
  2. Гарбуз, смажений в клярі в мультиварці

Гарбуз з медом у вершковому соусі

Для приготування ласощів виберіть невеликий плід. Найкраще, якщо він буде мати грушоподібну форму.

Видаліть серединку і очистіть від шкірки. Наріжте часточками і покладіть в ємність мультиварки.

Насипте трохи цукру і влийте 2 столові ложки меду. Додайте 100 г жирних вершків.

Долийте 100 мл води. Готуйте страву в режимі тушіння 30 хвилин. Таким ласощами можна пригощати дітей.

Гарбуз, смажений в клярі в мультиварці

Це незвичайне солодка страва, схоже на пиріжки або млинці. Для приготування медового десерту змішайте в мисочці молоко, борошно і яйця.

Гарбуз в клярі і мультиварці

Гарбуз в клярі і мультиварці

У вас повинно вийти рідке тісто. Тепер підготуйте гарбуз. Вам потрібно очистити його від насіння і шкірки і нарізати на шматочки.

Тепер умочіть гарбуз в рідкий мед, а потім в кляр.

Розігрійте рослинне масло в мультиварці «Мулінекс», наприклад, і складіть шматочки.

Смажте по 3-5 хвилин з кожного боку. Кляр виходить повітряним. Якщо вам мало цукру, полийте готовий гарбуз медом.

В паніровці можна додавати подрібнені горішки. Такі ласощі із задоволенням спробують діти.

Як виглядає блюдо, можна побачити на фото. Це відмінна альтернатива пиріжків.

При цьому ласощі готуються набагато швидше.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top