Гарбуз з медом в мультиварці

Гарбуз з медом в мультиварці

Гарбуз з медом в мультиварці

Гарбуз з медом в мультиварці: рецепти с фото.

Восени на столах у багатьох господинь з’являються десерти з гарбузом.

Багато жінок готують з гарбуза пиріжки, оладки і пироги.

Але найкраще гарбуз медовий мультиварці.

Ця страва містить багато пектинів і вітамінів, тому буде корисно людям з хворим серцем.

Для приготування страви виберіть стиглі плоди.

Розріжте їх навпіл і виберіть насіння. Зніміть шкірку і наріжте на дрібні шматочки.

На дно чашки мультиварки складіть шматочки і насипте на них цукор. Долийте трохи води і готуйте в режимі випічки 20 хвилин.

Витягніть з апарата і розкладіть по креманках. Полийте гарбуз медом і прикрасьте збитими вершками.

На 6 порцій необхідно:

  • 1,2 кг м’якоті гарбуза;
  • 100 г меду;
  • 100 г цукру;
  • 150 мл води;
  • вершки.

Як бачите, все дуже просто, але в підсумку ви отримаєте смачний десерт.

  1. Гарбуз з медом у вершковому соусі
  2. Гарбуз, смажений в клярі в мультиварці

Гарбуз з медом у вершковому соусі

Для приготування ласощів виберіть невеликий плід. Найкраще, якщо він буде мати грушоподібну форму.

Видаліть серединку і очистіть від шкірки. Наріжте часточками і покладіть в ємність мультиварки.

Насипте трохи цукру і влийте 2 столові ложки меду. Додайте 100 г жирних вершків.

Долийте 100 мл води. Готуйте страву в режимі тушіння 30 хвилин. Таким ласощами можна пригощати дітей.

Гарбуз, смажений в клярі в мультиварці

Це незвичайне солодка страва, схоже на пиріжки або млинці. Для приготування медового десерту змішайте в мисочці молоко, борошно і яйця.

Гарбуз в клярі і мультиварці

Гарбуз в клярі і мультиварці

У вас повинно вийти рідке тісто. Тепер підготуйте гарбуз. Вам потрібно очистити його від насіння і шкірки і нарізати на шматочки.

Тепер умочіть гарбуз в рідкий мед, а потім в кляр.

Розігрійте рослинне масло в мультиварці «Мулінекс», наприклад, і складіть шматочки.

Смажте по 3-5 хвилин з кожного боку. Кляр виходить повітряним. Якщо вам мало цукру, полийте готовий гарбуз медом.

В паніровці можна додавати подрібнені горішки. Такі ласощі із задоволенням спробують діти.

Як виглядає блюдо, можна побачити на фото. Це відмінна альтернатива пиріжків.

При цьому ласощі готуються набагато швидше.

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *