НАСТОЙКА З ЧОРНОЇ СМОРОДИНИ НА ГОРІЛЦІ

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
Ягоди переберіть, помийте, обсушіть.

Змішайте в каструлі воду з цукром, поставте її на плиту і доведіть до кипіння. Коли вода закипить, потрібно висипати в неї ягоди і кип’ятити їх протягом 3 хвилин, час від часу помішуючи.

Зніміть каструлю з вогню, трохи остудіть і добре пам’ятаєте смородину. Після цього дайте їй охолонути до кімнатної температури. Додайте в ягідну масу горілку, перемішайте, перелийте все в скляну банку, закрийте кришкою.

Поставте банку в темне місце настоюватися протягом трьох тижнів. Раз на кілька днів не забувайте від душі струшувати банку.

Через три тижні процідіть вміст банки через кілька шарів марлі і розлийте в пляшки, закрийте пробками. Зберігайте готову настойку в прохолоді.

Веселих тостів!

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top