Бабка сирна з горіхами на меду

Бабка сирна з горіхами на медуБабка сирна з горіхами на меду — рецепти.

У підігрітий мед додати підсушені, дрібно рубані горіхи, яєчні жовтки, пшеничне борошно, вершкове масло, добре збити, а потім все це змішати з протертим сиром.

Ввести збиті білки і обережно перемішувати.

Підготовлену сирну масу викласти в металеві конусні формочки, змащені вершковим маслом і посипані цукровим піском, і випікати на пару.

Готову бабку полити розігрітим медом.

На одну бабку потрібно:

  • сиру — 100 г,
  • борошна пшеничного — 10 г,
  • половина яйця,
  • ядер волоських горіхів -15 г,
  • масла вершкового-10,
  • цукрового піску — 5,
  • меду — 50 г.

Рецепт 2

Сир з медом

Читайте: Соус з меду та соєвого соусу: кращі рецепти для дому.

Ретельно розтертий сир перемішати з медом до отримання однорідної маси і викласти на тарілку.

На 450 г сиру потрібно 3 столові ложки меду.

Рецепт 3

АСУД з медом

Пшеничне борошно підсмажити на олії до темно-коричневого кольору, потім, помішуючи, додати мед.

Підготовлену масу варити 5-7 хв.

На 50 г пшеничного борошна потрібно: 20 г топленого масла, 30 г меду (з вірменської кулінарії).

Читайте также:

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *