Томатний соус для піци
Томатний соус для піци – кращий рецепт приготування.
Томатний соус для піци приготований в домашніх умовах створить з вашої піцою справжні чудеса!
У піци буде більш яскраво виражений смак і аромат.
Але я такий томатний соус використовую не тільки для піци, він і з м’ясом смачний, і з закусками різними.
Я поділюся з вами, як зробити томатний соус для піци швидко і доступно для кожного.
Складові:
- помідори – 600 грам;
- оливкова олія – 30 мілілітрів;
- сіль – 0,5 чайної ложки;
- цукор – 10 грам;
- часник – 2 зубки;
- орегано – 0,5 чайної ложки;
- базилік сушений – 0,5 чайної ложки.
Читайте: Грибні соуси: рецепти приготування.
Покроковий рецепт томатного соусу для піци
- З помідорів приготуємо томатне пюре.
- Потрібно обдати окропом помідори, очистити від шкірки, за допомогою блендера або м’ясорубки зробити однорідну томатну масу.
- Потім перетріть томатну масу через сито, щоб видалити зернятка.
- Далі нагрійте масу на маленькому вогні, постійно помішуючи, коли почне закипати влийте оливкова олія, сіль і цукор. варіть соус постійно помішуючи протягом 20 хвилин.
- За 5 хвилин до закінчення варіння додайте дрібно рубаний часник, і травичку. Соус повинен трохи загуснути під час варіння.
- Коли охолоне соус готовий.
Також томатний соус для піци чудово підходить для пасти.
Ну, ви можете самі експериментувати з цим соусом.
Найголовніше, що томатний соус виходить у нас натуральний, без консервантів і дуже смачний.
Смачних заготовок!