Бабка сирна з горіхами на меду
Бабка сирна з горіхами на меду – рецепти.
У підігрітий мед додати підсушені, дрібно рубані горіхи, яєчні жовтки, пшеничне борошно, вершкове масло, добре збити, а потім все це змішати з протертим сиром.
Ввести збиті білки і обережно перемішувати.
Підготовлену сирну масу викласти в металеві конусні формочки, змащені вершковим маслом і посипані цукровим піском, і випікати на пару.
Готову бабку полити розігрітим медом.
На одну бабку потрібно:
- сиру – 100 г,
- борошна пшеничного – 10 г,
- половина яйця,
- ядер волоських горіхів -15 г,
- масла вершкового-10,
- цукрового піску – 5,
- меду – 50 г.
Рецепт 2
Сир з медом
Читайте: Соус з меду та соєвого соусу: кращі рецепти для дому.
Ретельно розтертий сир перемішати з медом до отримання однорідної маси і викласти на тарілку.
На 450 г сиру потрібно 3 столові ложки меду.
Рецепт 3
АСУД з медом
Пшеничне борошно підсмажити на олії до темно-коричневого кольору, потім, помішуючи, додати мед.
Підготовлену масу варити 5-7 хв.
На 50 г пшеничного борошна потрібно: 20 г топленого масла, 30 г меду (з вірменської кулінарії).