Суфле з медом – кращі рецепти приготування.
Час від часу поласувати солоденьким люблять всі.
Останнім часом все більше господинь стали робити солодощі вдома: адже тільки в цьому випадку можна отримати не тільки смачні, але і натуральні, без хімії, ласощі.
Одна з найпростіших і смачних солодощів – суфле.
Його легко і швидко готувати, воно буквально тане в роті і підійде для будь-якого випадку: і як святковий десерт, і як частування для несподіваних гостей, і просто як ласощі до вечірнього чаю.
Основними інгредієнтами будь-якого суфле є яєчні білки і жовтки, однак щоб воно стало солодким, туди зазвичай додають цукор.
Так чому б не замінити його натуральним медом – тоді суфле придбає оригінальний присмак і стане корисніше.
Від домашнього шоколадного суфле будуть в захваті всі!
Для початку підготуємо формочки для випічки: смажте їх стінки шматочком вершкового масла і відправимо в холодильник.
Масло покладемо в одну ємність з шоколадом і медом.
Тепер потрібно розтопити продукти до однорідного стану: для цього скористаємося мікрохвильовкою або водяною банею.
Почекаємо, поки суміш охолоне і додамо туди жовток 1 яйця; все ретельно вимішати.
Потім взіб’ёмо білки двох яєць в пишну піну.
Її потрібно буде влити в шоколадно-медову суміш – поступово, щоб білки не втратили свого обсягу.
Зосталось влити масу в охолоджені формочки, поставити в заздалегідь нагріту до 200оС духовку і пекти 8-10 хвилин.
Ніжний, повітряний десерт – яблучне суфле – особливо добре влітку, в сезон свіжих яблук.
Розріжте яблука, видаліть серцевину.
Дайте охолонути, розімніть м’якоть ложкою або протріть через сито.
Вливши мед, поставте на середній вогонь, помішуючи.
Коли маса трохи загусне, додайте туди збиті яєчні білки.
Добре вимішати, розлийте масу по формах і запікайте при 180-200оС до золотистого кольору.
Подавайте, присипавши цукровою пудрою.
Читайте: Пряники з медом — кращі рецепти.
Дуже смачним виходить суфле з волоськими горіхами і медом.
Білки відокремити від жовтків, останні розмішати з медом.
Горіхи злегка обсмажити на сковороді, подрібнити в блендері.
Молоко нагріти, але до кипіння не доводити.
Змішати жовтки з горіхами, додати борошна, поступово влити молоко, поставити суміш на плиту і варити, помішуючи, до загустіння.
Білки ретельно збити в піну і, не припиняючи збивати, влити туди горіхову суміш.
Розігріти духовку до 200оС, розлити суфлейний масу по змазаним маслом формочках, випікати 10 хвилин.
Перед подачею посипати цукровою пудрою.
Конструктивно черв'ячний мотор-редуктор NMRV є механізмом, який дозволяє змінювати швидкість обертання валів. Двигун-редуктор черв'ячний досить…
Будівельна індустрія постійно шукає способи підвищення ефективності проектів, скорочення витрат і зменшення впливу на навколишнє…
Употребление виски — бесценный опыт, который помогает погрузиться в мир премиальных алкогольных напитков. Бокал виски…
Полиэтилен – материал, который пользуется большим спросом благодаря своей прочности, универсальности и доступной стоимости. Он…
Соняшниĸовий ĸонцентрат Хайпро (concentrate Hipro) у тваринництві: забудьте все, що ви знали про кормові суміші…
Правильний вибір насіння квітів – ключ до створення чарівного квітникового саду, який буде тішити око…