Кращі літні рецепти страв з медом: приготування.
Настало літо, і на зміну ситним, калорійним стравам прийшли рецепти ніжних десертів і смузі – адже хочеться, щоб легкість була не тільки в душі, але і в шлунку!
Для смачних і корисних літніх страв використовуйте натуральні продукти, а для солодощі додавайте натуральний мед.
Літні рецепти з медом порадують вас і ваших близьких, а заодно і збагатять ваш організм ударною дозою корисних речовин!
Медовий крем-суп з морквою – легке і вітамінне блюдо, яке чудово підійде для спекотної пори.
Довести бульйон до кипіння, покласти моркву, варити, поки не стане м’якою.
Додати приправи, подрібнити в блендері, залити вершками і медом, перемішати.
Незважаючи на спекотну пору року, не хочеться відмовляти собі у смачному – а свіжі сезонні ягоди тільки підсилюють це бажання.
Можна приготувати легкий сирок з медом – на десерт і легкий полуденок.
У сир додаємо мед, молоко і 150 м ягід, збиваємо все блендером в ніжний крем, викладаємо в креманки, декоруємо залишилися ягодами.
Перед подачею поставити на 1-2 години в холодильник.
Читайте: Суфле з медом — кращі рецепти.
Не забуваємо і про м’ясні страви – правда, влітку вони також повинні бути легкими і корисними.
А що може бути корисніше, ніж багата білком куряча грудка, запечена з медом і соєвому соусом?
Це відмінний приклад рецепта з медом.
Для початку приготуємо соус – змішаємо мед, сік половини лимона, соєвий соус.
М’ясо натремо спеціями, викладемо на деко, добре промажем соусом і покладемо зверху залишився лимон, нарізаний тонкими часточками.
Випікаємо 35 хвилин при 180оС. Грудки можна загорнути у фольгу або рукав для запікання – тоді м’ясо буде ніжним і тане в роті.
У спеку постійно хочеться пити, і швидко вгамувати спрагу допоможуть літні рецепти з медом.
Наприклад, легкий медовий лимонад з імбиром. До речі, його можна пити і гарячим – як вітамінний, зігріваючий напій.
З лимонів тиснемо сік, відставляємо в сторону. Імбир очищаємо, натираємо на тертці або дрібно ріжемо, цедру цитрусових також ріжемо на смужки.
Складаємо все в блендер і подрібнюємо (можна додати також пучок свіжої м’яти).
Ставимо воду в каструлі на плиту, виливаємо туди сік, викладаємо суміш, доводимо до кипіння, потім знімаємо ємність з вогню і, коли лимонад охолоне, додаємо мед.
Обработка земли – обязательный процесс для повышения ее плодородия, а также создания оптимальных условий для…
Для визначення індексу рефракції світла, використовуються спеціальні оптичні прилади – рефрактометри. Принцип їх роботи полягає…
С каждым годом онлайн-шоппинг становится все более популярным. Еще 5 лет назад люди в основном…
Современная бытовая техника способна существенно упростить быт каждого человека. Прожить месяц без телевизора или посудомойки…
Ожидание ребенка — период, когда необходимо особенно следить за своим питанием. При беременности важно употреблять…
Вина «Массандры» – одна из визитных карточек Крымского полуострова. Эта эксклюзивная коллекция славиться благодаря уникальным…