Мед – смачні і корисні ласощі, так улюблені багатьма!
Завдяки незвичайному і багатому смаку, переплітаються в собі нотки солодощі і терпкості, такий продукт широко застосовується в кулінарії, як для приготування гарячих страв і салатів, так і десертних страв.
Ви можете порадувати своїх близьких, подавши до новорічного столу страву, приготовану з любов’ю і крапелькою фантазії.
Запевняємо, байдужим точно ніхто не залишиться!
Качку слід промити, а вже просушену тушку начинити петрушкою, розмарином і чебрецем, після зовнішня частина натирається сумішшю з солі і перцю.
Крила і ноги тушки необхідно щільно перев’язати разом, після загорнути її в 10 шарів харчової плівки.
У такому вигляді качку слід томити в духовці на 80 градусах протягом 9 годин.
Процес тривалий, але даром час втрачати не варто, саме час зайнятися приготуванням начинки!
Часник і цибулю подрібніть, а потім обсмажте з рослинним маслом на повільному вогні протягом 3 хвилин.
У цю ж ємність опустіть квашену капусту і м’ясний бульйон, залишивши гаситися на 15 хвилин.
Саме час підготувати яблука! Наріжте їх часточками, а потім обсмажують на вершковому маслі протягом 5 хвилин, після додавши цукор, млоїть на повільному вогні, помішуючи ще 5 хвилин.
Карамелізовані яблука з’єднайте з брусницею. Наступний етап – підготовка глазурі!
Для цього збийте мед, гірчицю, трохи вершкового масла і сіль за смаком за допомогою міксера до однорідної текстури.
Готову качку необхідно начинити обсмаженою квашеною капустою, а також карамелізованими яблуками.
Зовні тушка рівномірно обробляється медово-гірчичною глазур’ю.
На закінчення випікайте качку 10 хвилин в духовці, розігрітій до 22 градусів.
Блюдо готове до подачі на стіл!
Читайте: Рецепти млинців з медом на Масляну.
Фрукти слід ретельно промити, після чого очистити від шкірки.
Для приготування соусу мед, гірчицю, сметану і лимонний сік необхідно перемішати до однорідної консистенції.
Викладіть в салатник ягоди винограду, мандаринові дольки і подрібнені яблука, залийте соусом, ретельно перемішайте і додайте цукру і солі за смаком.
Ласощі готові до подачі на стіл!
Яблука ретельно промиваються, після чого з них слід акуратно зрізати верхівку і вирізати серцевину.
Фруктова м’якоть подрібнюється і перемішується з корицею і медом.
Масою слід начинити яблука, зверху на фрукти викладаються тонкі смужки листкового тіста.
Блюдо обробляється збитим яйцем, обсипається сумішшю цукру і кориці, і випікається в духовці, розігрітій до 230 градусів.
Час приготування – 30 хвилин.
Читайте: Соуси з медом — прості рецепти.
Яблука і апельсин промиваються і очищаються від шкірки, після чого нарізають кубиками.
Додайте в глінтвейн спеції, що дозволить надати його смаку насиченості, і млоїть ще 5 хвилин.
Після закінчення цього часу рідина зціджується, з’єднується з медом і розливається в келихи.
Ваші гості по достоїнству оцінять такий незвичайний напій!
Конструктивно черв'ячний мотор-редуктор NMRV є механізмом, який дозволяє змінювати швидкість обертання валів. Двигун-редуктор черв'ячний досить…
Будівельна індустрія постійно шукає способи підвищення ефективності проектів, скорочення витрат і зменшення впливу на навколишнє…
Употребление виски — бесценный опыт, который помогает погрузиться в мир премиальных алкогольных напитков. Бокал виски…
Полиэтилен – материал, который пользуется большим спросом благодаря своей прочности, универсальности и доступной стоимости. Он…
Соняшниĸовий ĸонцентрат Хайпро (concentrate Hipro) у тваринництві: забудьте все, що ви знали про кормові суміші…
Правильний вибір насіння квітів – ключ до створення чарівного квітникового саду, який буде тішити око…