Свинина в медово-гірчичному і соєвому соусі: рецепти.
Секрет будь-якої вдалої страви – це гармонійне поєднання смаків і використання натуральних і свіжих інгредієнтів.
Мед – один з небагатьох продуктів, прекрасно поєднуються практично з усіма стравами, розкриваючи аромат і посилюючи смак всіх його складових.
Володіючи цілим рядом корисних властивостей і насичений вітамінами і мікроелементами, він здатний зробити блюдо не тільки чудово смачним, але і корисним для здоров’я.
Список страв, інгредієнтом яких може стати продукт бджільництва, не обмежується десертами – він прекрасно поєднується і з м’ясом, наприклад, свинина з медом є класикою кулінарії.
Представляємо вам кілька нескладних рецептів смачних страв зі свинини з медом, гірчицею і прянощами.
Для приготування страви з медово-гірчично-соєвим соусом, який прийшов до нас з азіатської кухні, вам знадобиться 250 грам свинячої вирізки.
Вибирайте світле, досить жирне м’ясо, щоб страва вийшла більш ароматним.
Подавати свинину в медово-соєвому соусі найкраще з яєчної локшиною і соєвим соусом – прекрасне блюдо східної кухні по достоїнству оцінять ваші сім’я і гості!
Читайте: Качка з медово-гірчичним соусом: кращі рецепти.
Приготована в духовці свинина в соусі з меду та гірчиці не тільки тане в роті, а й радує око прекрасної карамельної скоринкою.
Ідеально доповнить свинину смажену картоплю і піджарка з овочів.
Подавайте блюдо з майонезним, томатним або соєвим соусом, або розлийте підливу в соусники, змішавши з червоним вином і оливковою олією.
Свинина в медовому соусі з яблуками готова!
Читайте: М’ясо з гірчицею і медом – кращі рецепти.
Зробити шашлик зі свинини м’яким, соковитим і ароматним допоможе маринад з лука, меду і гірчиці.
Щоб приготувати такий шашлик, на 1,5 кілограма нарізаною шматочками свинячої вирізки вам знадобиться маринад з:
Всі інгредієнти змішуються в глибокому посуді – краще це робити руками, щоб цибуля пустила сік і маринад і краще просякло м’ясо.
Потім накрити шашлик тарілкою за розміром ємності і покласти зверху який-небудь вантаж (наприклад, банку з водою).
Залиште шашлик на ніч в холодильнику, щоб маринад повністю віддав м’ясу свій аромат – на наступний день можна його смажити.
Чудовий аромат нікого не залишить байдужим!
Маринад можна зробити більш терпким, додавши в нього соєвий соус.
В цьому випадку в маринад потрібно класти менше солі – в соєвому соусі її досить.
На 1 кг свинини знадобиться 400-500 грам лука, по одній столовій ложці гірчиці, меду, соєвого соусу.
Шашлик готується на мангалі, гарніром до нього можуть служити запечені на грилі овочі або піджарка з картоплі, моркви та цибулі з томатним або соєвим соусом.
Свинина в медовому соусі з гірчицею стане центральним блюдом святкового столу.
Спеції, гірчицю, мед і масло змішуємо в окремій ємності.
Викладаємо на деко відбивні, заливаємо соусом.
Щоб м’ясо просочилося, залишаємо деко в холодильнику на день, періодично перевертаючи шматки.
Смажити відбивні в медово-гірчичному соусі потрібно до золотистої скоринки.
Доповнить блюдо відварну картоплю і піджарка з цибулі і моркви.
Конструктивно черв'ячний мотор-редуктор NMRV є механізмом, який дозволяє змінювати швидкість обертання валів. Двигун-редуктор черв'ячний досить…
Будівельна індустрія постійно шукає способи підвищення ефективності проектів, скорочення витрат і зменшення впливу на навколишнє…
Употребление виски — бесценный опыт, который помогает погрузиться в мир премиальных алкогольных напитков. Бокал виски…
Полиэтилен – материал, который пользуется большим спросом благодаря своей прочности, универсальности и доступной стоимости. Он…
Соняшниĸовий ĸонцентрат Хайпро (concentrate Hipro) у тваринництві: забудьте все, що ви знали про кормові суміші…
Правильний вибір насіння квітів – ключ до створення чарівного квітникового саду, який буде тішити око…