У підігрітий мед додати підсушені, дрібно рубані горіхи, яєчні жовтки, пшеничне борошно, вершкове масло, добре збити, а потім все це змішати з протертим сиром.
Ввести збиті білки і обережно перемішувати.
Підготовлену сирну масу викласти в металеві конусні формочки, змащені вершковим маслом і посипані цукровим піском, і випікати на пару.
Готову бабку полити розігрітим медом.
Читайте: Соус з меду та соєвого соусу: кращі рецепти для дому.
Ретельно розтертий сир перемішати з медом до отримання однорідної маси і викласти на тарілку.
На 450 г сиру потрібно 3 столові ложки меду.
Пшеничне борошно підсмажити на олії до темно-коричневого кольору, потім, помішуючи, додати мед.
Підготовлену масу варити 5-7 хв.
На 50 г пшеничного борошна потрібно: 20 г топленого масла, 30 г меду (з вірменської кулінарії).
Обработка земли – обязательный процесс для повышения ее плодородия, а также создания оптимальных условий для…
Для визначення індексу рефракції світла, використовуються спеціальні оптичні прилади – рефрактометри. Принцип їх роботи полягає…
С каждым годом онлайн-шоппинг становится все более популярным. Еще 5 лет назад люди в основном…
Современная бытовая техника способна существенно упростить быт каждого человека. Прожить месяц без телевизора или посудомойки…
Ожидание ребенка — период, когда необходимо особенно следить за своим питанием. При беременности важно употреблять…
Вина «Массандры» – одна из визитных карточек Крымского полуострова. Эта эксклюзивная коллекция славиться благодаря уникальным…