Кулінарія

Медовий пряник в мультиварці

Рецепти медових пряників в мультиварці.

Пряники – проста випічка до чаю, яку можна приготувати менше ніж за годину.

Зазвичай такі ласощі печуть з варенням, але однією з найсмачніших є медовий пряник в мультиварці.

Він абсолютно не такий як в духовці, адже режим «випічка» в мультиварці повністю прогріває всю чашку, і в ній відсутні повітряні потоки.

Це дозволяє отримати повітряне тісто, яке відмінно піднімається.

  1. Рецепт пряника
  2. Рецепт пісного пряника з медом

Рецепт пряника

Для приготування випічки, підготуйте такі продукти:

  • пачка маргарину (беріть вершковий з високим вмістом жиру);
  • 2 курячих яйця великого розміру;
  • ½ ложки соди;
  • 100 г цукрового піску;
  • 2 склянки борошна;
  • 100 г меду;
  • 100 г чорносливу;
  • ½ склянки горіхів.

За рецептом на самому початку залийте чорнослив окропом. Тепер приступайте до приготування тіста, це можна робити прямо в блендері або комбайні, так як готова маса дуже липка.

Змішайте яйця з медом і всипте до них цукор. Тепер всипте соду. Натріть на тертці маргарин і змішайте його з борошном.

За рецептом з’єднайте рідку і суху складові. Поріжте ножем чорнослив і подрібніть горіхи. Додайте сухофрукти і горіхи до тіста.

Змастіть ємність апарату маслом і викладіть суміш. Встановіть режим «випічка» і тримайте блюдо в апараті 50 хвилин.

У духовці медовий пряник не така повітряний, як в мультиварці. Це через різницю температур.

У приладі випічка не пригорає і не пристає до стінок.


Рецепт пісного пряника з медом

  • склянка води;
  • 3 столові ложки меду;
  • склянка цукру;
  • 0,5 склянки олії рослинної;
  • 3 склянки борошна;
  • розпушувач;
  • цукати або родзинки.

Якщо ви дотримуєтеся посту, то вам підійде пісний медовий пряник в мультиварці.

У рецепті не використовуються тваринні жири і яйця.

Візьміть склянку теплої води і розчиніть в ній цукор.

Влийте мед і рослинне масло. В іншій посудині змішайте какао-порошок з борошном і розпушувачем.

Всипте до порошку родзинки або цукати. З’єднайте рідину і суху суміш до отримання дуже густого тіста.

Вилийте його в резервуар мультиварки і випікайте 1 годину.

Пряники за цим рецептом виходить щільні і дуже солодкі.

Поділитися

Останні статті

Чи корисний мотор редуктор черв’ячний в побуті, і для чого

Конструктивно черв'ячний мотор-редуктор NMRV є механізмом, який дозволяє змінювати швидкість обертання валів. Двигун-редуктор черв'ячний досить…

13 години ago

Інновації у будівництві: переваги великоформатних керамічних блоків

Будівельна індустрія постійно шукає способи підвищення ефективності проектів, скорочення витрат і зменшення впливу на навколишнє…

1 місяць ago

Как профессионально пить виски

Употребление виски — бесценный опыт, который помогает погрузиться в мир премиальных алкогольных напитков. Бокал виски…

1 місяць ago

Пленка из полиэтилена: виды и сфера использования

Полиэтилен – материал, который пользуется большим спросом благодаря своей прочности, универсальности и доступной стоимости. Он…

2 місяці ago

Соняшниĸовий ĸонцентрат Хайпро (concentrate Hipro) у тваринництві: забудьте все, що ви знали про кормові суміші раніше!

Соняшниĸовий ĸонцентрат Хайпро (concentrate Hipro) у тваринництві: забудьте все, що ви знали про кормові суміші…

3 місяці ago

Шлях до квіткової краси – поради з вибору сортів квітів

Правильний вибір насіння квітів – ключ до створення чарівного квітникового саду, який буде тішити око…

3 місяці ago