Кулінарія

Медовий пряник в мультиварці

Рецепти медових пряників в мультиварці.

Пряники – проста випічка до чаю, яку можна приготувати менше ніж за годину.

Зазвичай такі ласощі печуть з варенням, але однією з найсмачніших є медовий пряник в мультиварці.

Він абсолютно не такий як в духовці, адже режим «випічка» в мультиварці повністю прогріває всю чашку, і в ній відсутні повітряні потоки.

Це дозволяє отримати повітряне тісто, яке відмінно піднімається.

  1. Рецепт пряника
  2. Рецепт пісного пряника з медом

Рецепт пряника

Для приготування випічки, підготуйте такі продукти:

  • пачка маргарину (беріть вершковий з високим вмістом жиру);
  • 2 курячих яйця великого розміру;
  • ½ ложки соди;
  • 100 г цукрового піску;
  • 2 склянки борошна;
  • 100 г меду;
  • 100 г чорносливу;
  • ½ склянки горіхів.

За рецептом на самому початку залийте чорнослив окропом. Тепер приступайте до приготування тіста, це можна робити прямо в блендері або комбайні, так як готова маса дуже липка.

Змішайте яйця з медом і всипте до них цукор. Тепер всипте соду. Натріть на тертці маргарин і змішайте його з борошном.

За рецептом з’єднайте рідку і суху складові. Поріжте ножем чорнослив і подрібніть горіхи. Додайте сухофрукти і горіхи до тіста.

Змастіть ємність апарату маслом і викладіть суміш. Встановіть режим «випічка» і тримайте блюдо в апараті 50 хвилин.

У духовці медовий пряник не така повітряний, як в мультиварці. Це через різницю температур.

У приладі випічка не пригорає і не пристає до стінок.


Рецепт пісного пряника з медом

  • склянка води;
  • 3 столові ложки меду;
  • склянка цукру;
  • 0,5 склянки олії рослинної;
  • 3 склянки борошна;
  • розпушувач;
  • цукати або родзинки.

Якщо ви дотримуєтеся посту, то вам підійде пісний медовий пряник в мультиварці.

У рецепті не використовуються тваринні жири і яйця.

Візьміть склянку теплої води і розчиніть в ній цукор.

Влийте мед і рослинне масло. В іншій посудині змішайте какао-порошок з борошном і розпушувачем.

Всипте до порошку родзинки або цукати. З’єднайте рідину і суху суміш до отримання дуже густого тіста.

Вилийте його в резервуар мультиварки і випікайте 1 годину.

Пряники за цим рецептом виходить щільні і дуже солодкі.

Поділитися

Останні статті

Интернет-магазин строительного инструмента в Вильнюсе

Каждый проект начинается с выбора подходящих инструментов и оборудования. Будь то строительство нового дома, капитальный…

1 годину ago

Медовый бизнес: перспективы и выгоды разведения пчел

Пчеловодство привлекает не только любителей меда, но и предпринимателей, которые ищут перспективное направление для инвестиций.…

2 тижні ago

Практичні та довговічні генератори: особливості вибору моделей

Генератори – це пристрої, які перетворюють механічну енергію в електричну. Вони є надійним джерелом електроенергії,…

2 тижні ago

На что обратить внимание при кормлении кота зимой

С приходом зимы меняются потребности котов в пище. Холодное время года требует от организма больше…

2 тижні ago

Особливості ремонту в стилі лофт: характерні риси та допомога професіоналів

З кожним роком все більше людей планують зробити «». Цей урбаністичний стиль має свої особливості,…

4 тижні ago

Техника для обработки почвы: популярные бренды и ассортимент

Обработка земли – обязательный процесс для повышения ее плодородия, а также создания оптимальных условий для…

1 місяць ago