Caratteristiche della pappa reale

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Caricamento in corso...

Caratteristiche della pappa reale.

La pappa reale è considerata un prodotto eccezionale da molti decenni. Ha una composizione molto complessa ed è considerato un superfood, per una vasta gamma di effetti positivi, che il corpo riceve. Цей продукт в складі містить фруктозу і глюкозу, ormoni, minerali, вітаміни та інші поживні речовини. naturalmente, зміст такої кількості корисних інгредієнтів робить «» затребуваним при лікуванні багатьох захворювань, а його популярність незмінно зростає.
Caratteristiche della pappa reale.
До складу маточного молочка входить більше чотирьох сотень різних компонентів, що перебувають в ідеальному балансі один щодо одного. Найбільш цінними для людського організму вважаються: lisina, пролін, аспаргін і глютамін, що містяться в продукті в підвищених обсягах.
Маточне молочко робить позитивний вплив на стан здоров’я людини. così, фахівці виділяють наступні корисні властивості розглянутого продукту:

  • зміцнення захисної функції організму-молочко часто використовують для профілактики захворювань в період особливого їх поширення. Завдяки молочку підвищується функціональність центральної нервової системи, зокрема-зорового нерва. Людина, що вживає бджолине молочко в будь-якому вигляді, стає більш стійкий до стресу;
  • нормалізація функціонування серцево – судинної системи-молочко включає до свого складу масу біологічно активних речовин, без яких організм не може нормально функціонувати і розвиватися. Продукт в малих дозах здатний знижувати рівень артеріального тиску, а у великих, al contrario, підвищувати його. Inoltre,, до складу молочка входять речовини, що зміцнюють стінки судин і поліпшують якісний склад крові;
  • стимуляція роботи шлунково-кишкового тракту-після вживання молочка апетит стає краще, шлунковий сік виробляється активніше, а засвоєння ферментів їжі прискорюється. Завдяки цим властивостям молочко рекомендовано до вживання тим, хто професійно займається спортом, а також недоношеним немовлятам;
  • нормалізація роботи ендокринної системив продукті присутні важливі для залоз внутрішньої секреції речовини;
  • активізація функціонування статевої системи-маточне молочко стимулює статевий потяг, воно робить позитивний вплив на якість сперматозоїдів, знижує дискомфорт при менструації і збільшує ймовірність завагітніти;
  • прискорення метаболізму-амінокислоти, що входять до складу маточного молочка, прискорюють процес обміну речовин, сприяючи схудненню;
  • посилення захистом функції організму-маточне молочко користується особливо високою популярністю в період поширення вірусних захворювань.

Переваги маточного молочка.
До складу бджолиного маточного молочка входить багато хімічних сполук, здатних в теорії усунути всі Дерматологічні недоліки. Але в більшості випадків для надання реального впливу не вистачає достатньої концентрації активних інгредієнтів. На практиці були доведені наступні ефекти, властиві даному апіпродукту: antiphlogistic, антимікробний, регенеруючий і пом’якшувальний. На сьогоднішній день величезна кількість людей для зміцнення свого здоров’я віддають перевагу вживання маточного молочка. Такому вибору сприяють наступні переваги:
* Протизапальну дію Королівського желе обумовлено наявністю вітамінів групи В, la vitamina C, zinco, калію і кальцію. Але основний ефект надають деценовие жирні кислоти, які містяться тільки в продуктах життєдіяльності бджіл.
* Антибактеріальну, противірусну і протигрибкову дії маточного молочка в основному пояснюються присутністю гамма-глобулінів і герміцідінов . Гамма-глобуліни-це клас білків, які пов’язують чужорідні мікроорганізми (в даному випадку хвороботворні бактерій і віруси) і перешкоджають їх розмноженню. Герміцідінице група природних речовин, що блокують ріст і розмноження деяких видів бактеріальних і грибкових мікроорганізмів.
* Даний апіпродукт покращує регенерацію шкірних покривів. Амінокислота лізин, вітаміни групи В і вітамін С підвищують ефективність відновлення пошкоджених тканин, і зміцнюють стінки прилеглих кровоносних судин.
* Пом’якшувальну властивість досягається завдяки наявності жирів і жироподібних речовин.
Маточне молочко-це один з найбільш цінних продуктів бджільництва. Його ще називають»королівським желе”. З давніх-давен бджолине маточне молочко використовується в народній медицині і засобах по догляду за шкірою. Йому приписують багато цілющих, а іноді і майже чарівних, властивостей. Така джерело вітамінів дозволить кожній людині підтримувати свій організм здоровим і позбутися від будь-яких хвороб.

Potrebbe piacerti anche...

lascia un commento

L'indirizzo email non verrà pubblicato. Required fields are marked *

Superiore