Concentré hypro tournesol (concentré Hipro) en élevage: oublie tout, que saviez-vous auparavant sur les aliments composés ?!

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Chargement...

Cоняшниĸовий ĸонцентрат Хайпро (concentré Hipro) en élevage: oublie tout, que saviez-vous auparavant sur les aliments composés ?!

Сучасні фуд-блогери та дієтологи нагадують про важливість харчування, цитуючи Гіппократа: “Ми – те, що ми їмо.Світ стикається з проблемою штучних добавок у їжі, що відсутні у давніх греків. Навіть при униканні шкідливих продуктів, важко впевнитися в якості корму для тварин, чиє м’ясо потрапляє на стіл.

Що нам загрожує?

Дослідники у галузі дієтології тривалий час висловлюють турботу про вплив складу харчових продуктів на здоров’я. Останніми десятиліттями зростає загроза для здоров’я від здавалося б безпечних та корисних харчових продуктів. si, продукти тваринного походження, такі як м’ясо, птиця та молочна продукція, стають чинниками ризику для розвитку хронічних захворювань. Причиною є використання в тваринництві стимуляторів росту, антибіотиків та залишків пестицидів у кормах. На додаток, використання ГМО, зокрема генетично модифікованої сої, у кормових добавках викликає серйозні сумніви щодо їх безпеки, оскільки думки наукової спільноти розходяться.

Альтернатива – існує

heureusement, альтернатива соєвій кормовій добавці існує. Один з прикладів – «» (concentré Hipro), у складі якого виявлено від 43% сирих протеїнів, що є джерелом незамінних амінокислот, які надзвичайно важливі для тварин. Така кормова добавка практично позбавлена антипоживних речовин та має рекордні показники перетравності протеїнів – у порівнянні з іншими за походженням, білковими компонентами. В числі інших переваг підвищений вміст вітамінів – A, groupe B, E, et – наявність у складі – рибофлавіну, ніацину, choline, біотину, пантотенової кислоти. Зниження вмісту лушпиння сприяє підвищенню поживності та енергетичної цінності корму.

Збереження білка в пріоритеті!

Саме застосування такої технології, розробленої вітчизняними фахівцями та науковцями, забезпечило можливість виготовлення високопротеїнового соняшникового концентрату, що за вмістом білків (48%) зміг обійти навіть сою! Досягти вражаючого результату дозволило застосування унікальних нанотехнологій обробки сировини та низькотемпературної екстракції, що забезпечує найефективніше позбавлення продукту від лушпиння. Технологія не лише підвищує поживність концентрату, але й забезпечує збереження структури білків та амінокислот.

Застосування унікальної технології дозволило суттєво знизити рівень денатурації білків. sur 90% протеїнів у складі продукту залишаються «живими»!

Concentré hypro tournesol (concentré Hipro) від компанії К2– це не лише високий вміст цінних амінокислот та вітамінів, але зниження до 11% вмісту клітковини, надлишок якої призводить до утворення у травній системі тварин гелю високою кислотності, провокує ріст хвороботворної мікрофлори та перешкоджає засвоєнню поживних речовин. Надзвичайно важливо, що такий концентрат в жодному випадку не містить ГМО та має повністю натуральний склад.

résultat, підтверджений експериментами

Розробники соняшниĸового ĸонцентрату Хайпро (concentré Hipro) добре усвідомлювали, що тваринники не зможуть оцінити всіх переваг нового кормового концентрату лише за його складом. donc, провели тестування продукту на свинях та птиці. Дослідження довели прискорення набору маси та зниження витрат корму за умови заміни у раціоні сої на новий соняшниковий концентрат. si, використання соняшниĸового ĸонцентрату Хайпро (concentré Hipro) виробництва компанії К2 у раціоні домашньої худоби дозволяє знизити собівартість її відгодівлі.

Інноваційний продукт уже зацікавив великих відомих світових виробників комбікорму. Cela signifie, що у нашого нового продукту відкриваються великі перспективи для реалізації не лише в Україні, але й далеко за її межами. Використання в раціоні птиці та худоби корисних і безпечних концентратів дозволить підвищити якість продукції м’ясо-молочної галузі та сприятиме розповсюдженню традицій здорового харчування.

Tu pourrais aussi aimer...

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Required fields are marked *

Haut