Opskrift spiritus fra hofterne

Opskrift til fremstilling væske fra hofterne.

Bær vilde hyben eller, як її ще називають – справжня скарбниця вітаміну С, dette er nødvendigt for vores sundhed og styrke immunsystemet.

Traditionel medicin siden oldtiden gjorde opmærksom på de bemærkelsesværdige egenskaber af disse bær.

infusion af hofter ikke kun har fremragende smag og aroma, men også helende egenskaber.

at gøre cognac derhjemme fra hofterne, tage friske eller tørrede frugt. Også velegnet og frossen frugt.

Men det bedste kommer fra Infusion lidt tørrede eller tørrede bær hyben.

Processen med kogevæske fra hofterne:

  1. Fremstillet bær omhyggeligt vaske, giver obsohnuti, og, nadrizhte ene hånd, Ren fra tørre stilke. Якщо використовуєте заморожені ягоди – то спочатку їх потрібно розморозити і обсушити, at fjerne overskydende fugt.
  2. Til at hælde alkohol basis. Dette kan være god, kvalitet vodka eller cognac billig (derefter i nalyvtsi kan fange subtile eg nuancer). Du kan bruge hjem bryg, men i dette tilfælde, at lugte ikke afbrydes af naturlige aroma af hyben, Det skal omhyggeligt filtreret gennem aktivt kul mad eller bruge andre måder at slippe af med lugten specifik Hootch.
  3. Nu gå direkte til kogevæske. Tag hyben bær, якщо свіжі або заморожені – 700 gram, якщо сушені або підв’ялені – 500 gram.
  4. Put bær i en ren og tør bank, falde i søvn sukker (400-500 gram) og gentagne gange flick. Tæt tæt Bank nylon cover hvid, і для виділення соку – залишаємо банку в темному місці при кімнатній температурі на півтора тижні, ryste indholdet hver tre eller fire dage.
  5. Så udfyld banken alkohol basis (0,5 l), bland grundigt og tæt forseglet. Lad det trække i to uger. Cirka hver tredje dag kraftigt ryste eller røre.
  6. Efter to uger, Vi foretage brandy er næsten færdig gennem flere lag osteklæde og hæld i forberedte flasker, forseglet korrekt.
  7. For en bedre smag og rig reserve nalivku i køleskabet eller et andet køligt sted et par måneder. Infusion Dette kan være op til fem år, uden at gå på kompromis med sin smag.

Останні статті

Особенности минеральных удобрений: виды и составы

Минеральные удобрения – препараты неорганического происхождения, которые изготавливают с побочных продуктов промышленности или природного сырья.

4 hours ago

Udvidelse af honningforretningen under forhold med begrænsede ressourcer: tips og ideer

У складних економічних умовах, що склалися в Україні останніми роками, бізнес на пасіці може стати

3 days ago

Anmeldelse af LG GW B509SEUM: moderne teknologi i elegant design

Холодильник LG GW B509SEUM отличается передовыми технологиями и стильным дизайном, что делает его оптимальным выбором

3 days ago

Køb cytokininer eller lav dem selv derhjemme?

den 1955 году на рынке появились регуляторы роста растений, хотя вопросы об их составе, og…

3 weeks ago

Er en snekkegearmotor anvendelig i hverdagen, og til hvad

Конструктивно черв'ячний мотор-редуктор NMRV є механізмом, який дозволяє змінювати швидкість обертання валів. Двигун-редуктор черв'ячний досить

1 month ago

Innovationer i byggeriet: fordelene ved store keramiske blokke

Будівельна індустрія постійно шукає способи підвищення ефективності проектів, скорочення витрат і зменшення впливу на навколишнє

2 months ago