Lastnosti matičnega mlečka

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Nalaganje...

Lastnosti matičnega mlečka.

Matični mleček že več desetletij velja za izjemen izdelek. Ima zelo kompleksno sestavo in velja za superživilo, za širok spekter pozitivnih učinkov, ki jih telo prejme. Цей продукт в складі містить фруктозу і глюкозу, hormoni, minerali, вітаміни та інші поживні речовини. seveda, зміст такої кількості корисних інгредієнтів робить «» затребуваним при лікуванні багатьох захворювань, а його популярність незмінно зростає.
Lastnosti matičnega mlečka.
До складу маточного молочка входить більше чотирьох сотень різних компонентів, що перебувають в ідеальному балансі один щодо одного. Найбільш цінними для людського організму вважаються: lizin, пролін, аспаргін і глютамін, що містяться в продукті в підвищених обсягах.
Маточне молочко робить позитивний вплив на стан здоров’я людини. tako, фахівці виділяють наступні корисні властивості розглянутого продукту:

  • зміцнення захисної функції організму-молочко часто використовують для профілактики захворювань в період особливого їх поширення. Завдяки молочку підвищується функціональність центральної нервової системи, зокрема-зорового нерва. Людина, що вживає бджолине молочко в будь-якому вигляді, стає більш стійкий до стресу;
  • нормалізація функціонування серцево – судинної системи-молочко включає до свого складу масу біологічно активних речовин, без яких організм не може нормально функціонувати і розвиватися. Продукт в малих дозах здатний знижувати рівень артеріального тиску, а у великих, nasprotno, підвищувати його. Poleg tega,, до складу молочка входять речовини, що зміцнюють стінки судин і поліпшують якісний склад крові;
  • стимуляція роботи шлунково-кишкового тракту-після вживання молочка апетит стає краще, шлунковий сік виробляється активніше, а засвоєння ферментів їжі прискорюється. Завдяки цим властивостям молочко рекомендовано до вживання тим, хто професійно займається спортом, а також недоношеним немовлятам;
  • нормалізація роботи ендокринної системив продукті присутні важливі для залоз внутрішньої секреції речовини;
  • активізація функціонування статевої системи-маточне молочко стимулює статевий потяг, воно робить позитивний вплив на якість сперматозоїдів, знижує дискомфорт при менструації і збільшує ймовірність завагітніти;
  • прискорення метаболізму-амінокислоти, що входять до складу маточного молочка, прискорюють процес обміну речовин, сприяючи схудненню;
  • посилення захистом функції організму-маточне молочко користується особливо високою популярністю в період поширення вірусних захворювань.

Переваги маточного молочка.
До складу бджолиного маточного молочка входить багато хімічних сполук, здатних в теорії усунути всі Дерматологічні недоліки. Але в більшості випадків для надання реального впливу не вистачає достатньої концентрації активних інгредієнтів. На практиці були доведені наступні ефекти, властиві даному апіпродукту: antiflogistiki, антимікробний, регенеруючий і пом’якшувальний. На сьогоднішній день величезна кількість людей для зміцнення свого здоров’я віддають перевагу вживання маточного молочка. Такому вибору сприяють наступні переваги:
* Протизапальну дію Королівського желе обумовлено наявністю вітамінів групи В, vitamin C, cink, калію і кальцію. Але основний ефект надають деценовие жирні кислоти, які містяться тільки в продуктах життєдіяльності бджіл.
* Антибактеріальну, противірусну і протигрибкову дії маточного молочка в основному пояснюються присутністю гамма-глобулінів і герміцідінов . Гамма-глобуліни-це клас білків, які пов’язують чужорідні мікроорганізми (в даному випадку хвороботворні бактерій і віруси) і перешкоджають їх розмноженню. Герміцідінице група природних речовин, що блокують ріст і розмноження деяких видів бактеріальних і грибкових мікроорганізмів.
* Даний апіпродукт покращує регенерацію шкірних покривів. Амінокислота лізин, вітаміни групи В і вітамін С підвищують ефективність відновлення пошкоджених тканин, і зміцнюють стінки прилеглих кровоносних судин.
* Пом’якшувальну властивість досягається завдяки наявності жирів і жироподібних речовин.
Маточне молочко-це один з найбільш цінних продуктів бджільництва. Його ще називають»королівським желе”. З давніх-давен бджолине маточне молочко використовується в народній медицині і засобах по догляду за шкірою. Йому приписують багато цілющих, а іноді і майже чарівних, властивостей. Така джерело вітамінів дозволить кожній людині підтримувати свій організм здоровим і позбутися від будь-яких хвороб.

Lahko se tudi všeč ...

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Required fields are marked *

Na vrh