Пряники з медом – кращі рецепти приготування.
To je težko, da se spomni na zdravljenje z enako bogato zgodovino, kot medenjaki.
zdi se,, що сам цей продукт – частинка нашої країни, проте “медовий хліб”, kot je bila takrat imenovana, je bil uveden, da nas v Vikings 10 stoletje.
osnovno izdelka, izdelava vsaj polovico celotnega testa, določijo naravni medu; Kasneje je začel dodati zelišča, korenine in začimbe, що і визначило нову назву ласощі – “пряник”.
Se z njimi trguje na sejmih, služili za kraljevo mizo, а професія “Прянишников” переходила від батька до сина, podobno, kot skrivnosti kuharskih dobrot.
Danes obstaja veliko zanimivih receptov za torte, in za njihovo izvajanje, Dovolj za nakup medu.
Daj malo pan požar ali vodni kopeli. Dodaj tam medu, začimbe, sladkor in maslo, počasi nekaj minut za segrevanje, mešanje.
Odmor obrok jajce, dodamo pecilni prašek, Vse premešamo in prelijemo s toplo medeno maso.
Pokrijemo s folijo, dal na hladno za nekaj ur, Po zgnetemo testo ne lepi.
To je še vedno debela roll ga v nekaj centimetrov.,
Cut majhno pryanychky in pečemo pri 180oS 10-15 minut.
Pred serviranjem potresemo s sladkorjem v prahu.
Preberi: Recepti z medom za novoletno mizo.
Zapustijo zelo prefinjen okus in dolgo ostane.
Zmešamo vse sestavine, razen oreškov in moke, dal v vodni kopeli.
potrebujemo, Zmes segrejemo in je postala homogena, vendar ne zavre.
Potem tvori pryanychky (Lahko preprosto mokre roke), Daj v Multicookings in 40 хвилин ставимо режим “Випічка”.
М’який вершковий смак і тане в роті текстура – ось що відрізняє пряники з медом на сметані.
Poskusite to nenavadno recept in ne pozabite medu, najpomembneje.
Preberi: Recepti palačinke z medom Pancake.
Melt maslo z medom v mikrovalovni pečici ali kuhamo.
Dodamo jajca, premešamo z vilicami ali električnim mešalnikom. Počasi vlijemo smetano, naprej churn.
Zdaj je prišel na vrsti moke: jo vlijemo v testo z pecilnega praška, krat testo.
To naj bi dobil malo lepljivo. Zaprite folijo in ga pošlje v hladilnik za nekaj ur, nato razvaljamo na mizi posuto z moko.
Cut majhna pryanychky, razširila na pekač. За допомогою пензлика змащуємо вироби молоком – це дозволить їм добре зарум’яниться.
bake 15-20 minut pri 180oS. Ready-made medenjaki s sladkorjem v prahu ali pokrovu nalijte čokolado.
Čebelarstvo ne privablja le ljubiteljev medu, ampak tudi podjetniki, которые ищут перспективное направление для инвестиций.…
Generatorji so naprave, ki pretvarjajo mehansko energijo v električno. So zanesljiv vir električne energije,…
S prihodom zime se mačje potrebe po hrani spremenijo.. Холодное время года требует от организма больше…
Vsako leto vse več ljudi namerava narediti "". Ta urbani slog ima svoje značilnosti,…
Obdelava zemlje je obvezen postopek za povečanje njene rodovitnosti, а также создания оптимальных условий для…
Для визначення індексу рефракції світла, використовуються спеціальні оптичні прилади – рефрактометри. Принцип їх роботи полягає…