Медовий бісквіт в мультиварці

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд
Loading...

Рецепт медового бісквіту в мультиварціМедовий бісквіт в мультиварці: рецепти с фото.

Мед – корисний продукт, який використовується не тільки для лікування різних захворювань, але і з успіхом застосовується в кулінарії.

Якщо ви обожнюєте цей солодкий продукт бджільництва, приготуйте медовий бісквіт в мультиварці.

Випікання в такий диво-техніці дозволить заощадити час і уникнути миття гори посуду.

  1. Рецепт бісквіта з медом
  2. Переваги медового бісквіта в мультиварці

Рецепт бісквіта з медом

Складові:

  • 150 г меду;
  • ½ чайної ложки соди;
  • 2 столові ложки цукру;
  • склянка борошна;
  • 5 яєць.

Для початку вилийте мед в посудину з товстим дном і розтопіть його. Всипте в рідку тягучу масу соду, вміст ємності повиннен пінитися.

Після цього зніміть посудину з вогню і дайте трохи охолонути. Влийте в медову масу яйця і збийте вміст миски міксером або віночком.Рецепт бісквіта з медом

Після цього всипте цукор і продовжуйте збивати. Маса повинна стати білою та повітряною.

Після цього невеликими порціями всипте в суміш борошно і перемішайте рухами зверху вниз.

Не можна перемішувати круговими рухами, яйця можуть осісти. Коли маса стане однорідною і слизькою, її варто перелити в чашу мультиварки.

Не забудьте змастити стінки посуду рослинним маслом.

Випікати бісквіт необхідно 60-80 хвилин в режимі «випічка». Після того як виріб приготується, необхідно замотати чашу мультиварки рушником і акуратно перевернути бісквіт.

Не поспішайте його розгортати, нехай він охолоне в рушнику.

Переваги медового бісквіта в мультиварці

Цей рецепт з фото дуже простий і не вимагає відділення білків від жовтків і роздільного їх збивання.

Такий спосіб приготування істотно заощаджує час і дозволяє звести до мінімуму кількість брудного посуду.Медовий бісквіт

Приготований бісквіт в мультиварці «Редмонд» необхідно розрізати впоперек на кілька коржів.

Ідеально з медовим бісквітом поєднується вершковий або сметанний крем.

При бажанні в крем можна додати волоські горіхи або чорнослив.

У літню пору медовий бісквіт в мультиварці можна прикрасити полуницею і малиною.

Ці ягоди відмінно підкреслюють пікантний смак коржів.

Бісквіт в мультиварці виходить пишним і повітряним через рівномірного нагріву.

Подібну випічку складно готувати в газовій духовці, так як через коливання повітряних потоків тісто часто осідає.

You may also like...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Top