ג'לי מלכות נחשב למוצר יוצא דופן כבר עשורים רבים. יש לו הרכב מורכב מאוד והוא נחשב למזון-על, למגוון רחב של השפעות חיוביות, שהגוף מקבל. Цей продукт в складі містить фруктозу і глюкозу, הורמונים, מינרלים, вітаміни та інші поживні речовини. כמובן, зміст такої кількості корисних інгредієнтів робить «» затребуваним при лікуванні багатьох захворювань, а його популярність незмінно зростає.
תכונות של ג'לי מלכות.
До складу маточного молочка входить більше чотирьох сотень різних компонентів, що перебувають в ідеальному балансі один щодо одного. Найбільш цінними для людського організму вважаються: ליזין, пролін, аспаргін і глютамін, що містяться в продукті в підвищених обсягах.
Маточне молочко робить позитивний вплив на стан здоров’я людини. כך, фахівці виділяють наступні корисні властивості розглянутого продукту:
Переваги маточного молочка.
До складу бджолиного маточного молочка входить багато хімічних сполук, здатних в теорії усунути всі Дерматологічні недоліки. Але в більшості випадків для надання реального впливу не вистачає достатньої концентрації активних інгредієнтів. На практиці були доведені наступні ефекти, властиві даному апіпродукту: antiphlogistic, антимікробний, регенеруючий і пом’якшувальний. На сьогоднішній день величезна кількість людей для зміцнення свого здоров’я віддають перевагу вживання маточного молочка. Такому вибору сприяють наступні переваги:
* Протизапальну дію Королівського желе обумовлено наявністю вітамінів групи В, ויטמין C, אבץ, калію і кальцію. Але основний ефект надають деценовие жирні кислоти, які містяться тільки в продуктах життєдіяльності бджіл.
* Антибактеріальну, противірусну і протигрибкову дії маточного молочка в основному пояснюються присутністю гамма-глобулінів і герміцідінов . Гамма-глобуліни-це клас білків, які пов’язують чужорідні мікроорганізми (в даному випадку хвороботворні бактерій і віруси) і перешкоджають їх розмноженню. Герміцідіни – це група природних речовин, що блокують ріст і розмноження деяких видів бактеріальних і грибкових мікроорганізмів.
* Даний апіпродукт покращує регенерацію шкірних покривів. Амінокислота лізин, вітаміни групи В і вітамін С підвищують ефективність відновлення пошкоджених тканин, і зміцнюють стінки прилеглих кровоносних судин.
* Пом’якшувальну властивість досягається завдяки наявності жирів і жироподібних речовин.
Маточне молочко-це один з найбільш цінних продуктів бджільництва. Його ще називають»королівським желе”. З давніх-давен бджолине маточне молочко використовується в народній медицині і засобах по догляду за шкірою. Йому приписують багато цілющих, а іноді і майже чарівних, властивостей. Така джерело вітамінів дозволить кожній людині підтримувати свій організм здоровим і позбутися від будь-яких хвороб.
כל פרויקט מתחיל בבחירת הכלים והציוד הנכונים. בין אם מדובר בבניית בית חדש, капитальный…
גידול דבורים מושך יותר מסתם אוהבי דבש, אלא גם יזמים, которые ищут перспективное направление для инвестиций.…
גנרטורים הם מכשירים, אשר ממירים אנרגיה מכנית לאנרגיה חשמלית. הם מקור אמין לחשמל,…
עם בוא החורף, צרכי המזון של חתולים משתנים.. Холодное время года требует от организма больше…
בכל שנה, יותר ויותר אנשים מתכננים לעשות "". לסגנון אורבני זה יש מאפיינים משלו,…
עיבוד אדמה הוא תהליך חובה להגברת פוריותה, а также создания оптимальных условий для…