La gelée royale est considérée comme un produit d'exception depuis de nombreuses décennies. Il a une composition très complexe et est considéré comme un super aliment, pour un large éventail d'effets positifs, que le corps reçoit. Цей продукт в складі містить фруктозу і глюкозу, hormones, minéraux, вітаміни та інші поживні речовини. bien sûr, зміст такої кількості корисних інгредієнтів робить «» затребуваним при лікуванні багатьох захворювань, а його популярність незмінно зростає.
Caractéristiques de la gelée royale.
До складу маточного молочка входить більше чотирьох сотень різних компонентів, що перебувають в ідеальному балансі один щодо одного. Найбільш цінними для людського організму вважаються: lysine, пролін, аспаргін і глютамін, що містяться в продукті в підвищених обсягах.
Маточне молочко робить позитивний вплив на стан здоров’я людини. si, фахівці виділяють наступні корисні властивості розглянутого продукту:
Переваги маточного молочка.
До складу бджолиного маточного молочка входить багато хімічних сполук, здатних в теорії усунути всі Дерматологічні недоліки. Але в більшості випадків для надання реального впливу не вистачає достатньої концентрації активних інгредієнтів. На практиці були доведені наступні ефекти, властиві даному апіпродукту: antiphlogistique, антимікробний, регенеруючий і пом’якшувальний. На сьогоднішній день величезна кількість людей для зміцнення свого здоров’я віддають перевагу вживання маточного молочка. Такому вибору сприяють наступні переваги:
* Протизапальну дію Королівського желе обумовлено наявністю вітамінів групи В, vitamine C, zinc, калію і кальцію. Але основний ефект надають деценовие жирні кислоти, які містяться тільки в продуктах життєдіяльності бджіл.
* Антибактеріальну, противірусну і протигрибкову дії маточного молочка в основному пояснюються присутністю гамма-глобулінів і герміцідінов . Гамма-глобуліни-це клас білків, які пов’язують чужорідні мікроорганізми (в даному випадку хвороботворні бактерій і віруси) і перешкоджають їх розмноженню. Герміцідіни – це група природних речовин, що блокують ріст і розмноження деяких видів бактеріальних і грибкових мікроорганізмів.
* Даний апіпродукт покращує регенерацію шкірних покривів. Амінокислота лізин, вітаміни групи В і вітамін С підвищують ефективність відновлення пошкоджених тканин, і зміцнюють стінки прилеглих кровоносних судин.
* Пом’якшувальну властивість досягається завдяки наявності жирів і жироподібних речовин.
Маточне молочко-це один з найбільш цінних продуктів бджільництва. Його ще називають»королівським желе”. З давніх-давен бджолине маточне молочко використовується в народній медицині і засобах по догляду за шкірою. Йому приписують багато цілющих, а іноді і майже чарівних, властивостей. Така джерело вітамінів дозволить кожній людині підтримувати свій організм здоровим і позбутися від будь-яких хвороб.
Есть огромное разнообразие вторых блюд с макаронными изделиями, однако многие кулинары предпочитают добавлять вермишель, лапшу…
Une tronçonneuse à batterie est un outil indispensable., с помощью которого можно быстро и безопасно облагородить…
Минеральные удобрения – препараты неорганического происхождения, которые изготавливают с побочных продуктов промышленности или природного сырья.…
У складних економічних умовах, що склалися в Україні останніми роками, бізнес на пасіці може стати…
Холодильник LG GW B509SEUM отличается передовыми технологиями и стильным дизайном, что делает его оптимальным выбором…
la 1955 году на рынке появились регуляторы роста растений, хотя вопросы об их составе, et…